Sommerens utfordring  – bli «ANDØRJAHELT»!

Til deg som er glad i aktivitet – trenger en overkommelig målsetning til motivasjon – kan tilpasses en hektisk hverdag eller en opplevelse sammen med en kameratgjeng.

Andørja Sportsklubb lanserer «Andørjahelt» som en felle betegnelse på alle som gjennomfører – sykkelturen Mjøsundbrua – Engenes, løpeturen i Engenesløp traseen og bestiger Årbostad tinden i løpet av juli og august måned,  kan med rette kalle seg «Andørjahelt».

Når bragden er gjennomført 5 år, kan du bekle tittelen «Superhelt». Etter 10 gjennomføringer – da er du «Superhelt av 1.grad» og sånn fortsetter det ….. Idèen er videre å samle Superhelter til en årlig seanse for utdeling av heder og ærebevisning.

Dokumentasjon av aktivitet må gjøres med GPS klokke, og helst ha brukerkonto på Strava. Der tilknytter du deg Stravaklubben «Andørjahelter». På den måten kan du enkelt dokumentere aktviteten din.

Alternativet er å last ned bilde av aktiviteten  og sende den til sekretariat@letour.no innen 16.10.2021.

Vær oppmerksom på at du MÅ være påmeldt før første aktivitet begynner for at vi skal godkjenne aktiviteten – det vil si at tidrommet aktivitetene gjennomføres er fra påmelding er gjennomført til 15.10.2021. 

Påmelding åpner kl 01.05.2021

Aktivitetene kan gjennomføres når som helst – og trenger ikke være på samme dag eller samme helg.

Noen helger i løpet av sommeren kommer vi til å sette opp hare (guide, motivator) som kan lede an – blir annonsert ekstra 🙂

De som fullfører deltar  i trekking av en trekkepremie på 60 % av innkommet påmeldingsavgift – begrenset oppag til 5.000 kr.