Lørdag 9. juli: Gratis familiekonsert med Tonje Unstad

Tonje Unstad til Tour de Andørja Foto: Ingun A. Mæhlum

Tonje Unstad har de siste 10 årene etablert seg som en av våre mest etterspurte visesangere og låtskrivere. Med tre albumutgivelser bak seg, hvorav én barneplate, har hun turnert over hele landet.

Med sin lune humor og gode publikumstekke er hun en artist som ønskes tilbake til konsertsaler og festivalscener igjen og igjen. Unstad har mottatt en rekke priser, blant annet 2 Spellemannspriser, samt den anerkjente Prøysenprisen. Nå er hun klar for å begeistre små og store lørdag 9. juli  på Tour de Andørja.

Gratis familiekonsert

–        Vi er glade for å kunne presentere et så kjent navn som et gratistilbud til alle barnefamiliene under årets Tour de Andørja, sider Eidar Tøllefsen, leder for Andørja Sportsklubb. – Målet vårt er å skape en ekstra fin ramme rundt arrangementet spesielt for de minste, og derfor håper vi flest mulig vil komme på konserten med Tonje Unstad, sier Tøllefsen.

En interaktiv forestilling for barn

I fra øyeblikket det bitte lille rusket forlater fingertuppen og flyver ut i den store verden, blir vi tatt med inn i Tonjes univers av krabbekirkegårder, grådige tannféer og slitne rockekråker. Og hva er det egentlig som gjemmer seg I kofferten? Tonje Unstads barnekonserter er små forestillinger som engasjerer og begeistrer fra første stund. Her fanges ungene i et spennende univers av originale sanger og magiske hendelser! Unstad kommuniserer med både barn og foreldre, og har vakt begeistring på scener over hele landet. Innholdet er basert på den kritikerroste barneplata «Mygga og Flua» som mottok Spellemannsprisen I 2012.

En stemme med nasjonal rekkevidde – fra Liland

Tonje Unstad kommer opprinnelig fra Liland, og er nå bosatt i Tromsø. Hun debuterte i april 2006, og har siden etablert seg som visekunstner med et tett konsertprogram. Hun har også fått strålende tilbakemeldinger for sine familiekonserter, og har besøkt en rekke barne- og ungdomsskoler gjennom Rikskonsertene.