Så hva skjer i år under Tour de Andørja 8.-10. juli?

Vi starter fredag med det velkjente HT-løpet, fra kl 19:00 er det start for de minste i alderen 0-5 år mens mosjonistene avslutter kl 20:44. Innimellom har både sportsklasser, rekruttklasser og eliten fått sin første start i årets Triple Challenge.

Lørdag fortsetter festen med Astafjordrittet med start på Sjøvegan kl 11:00 og Folkerittet med start i Sørvik kl 12:30.

På ettermiddagen fra kl 17:00 har vi TDA for Kids og TDA Tempo Rekrutt på Engenes. Våre yngste deltakere har hovedfokus denne ettermiddagen og vi håper så mange som mulig kommer for å heie!

På lørdagskvelden kl 22:00 inviterer vi til bryggefest på Engenes hvor Banana Airlines og Top Coat spiller opp til fest. For de som har lyst til et alternativ til festen arrangerer vi en villmarkscamp på vei opp mot Årbostadtinden. Denne turen passer for store og små barn – overnatting skjer ved Kollan og dagen etter kan man gå opp til mellom tindene eller bare så langt man har lyst.

På søndag skal det hele avgjøres etter to dager med konkurranser. Kl 11:30 går jaktstarten i Triple Challenge. Her er det førstemann til toppen av Årbostadtinden (1181moh) som gjelder! For de som deltar i mosjonsklassen går starten fra kl 09:00. Det settes opp busser fra Engenes og til Årbostad slik at man kan la bilen stå. Kl 16:30 er det premieseremoni på Engenes for årets deltakere.

Tidspunktet for start og åpent sekretariat etc. ser dere av programmet. Folk må være på plass i god tid og det bes om at flest mulig av kommunens egne deltagere tar seg tid til å hente startnummer før 17.00 på fredag, gjelder for resten av deltagelsen i helga og.

Den offisielle åpninga er som vanlig på fredag og vi oppfordrer «folket» til å komme og være med og lage en god ramme.