Så hva skjer i år under Tour de Andørja 4.-7. juli?

Vi starter allerede tirsdag med Ibestadløpet (Arr: Ibestad IL). Så har vi lagt inn et rulleskirenn onsdag 5.7, topptur til Langlitinden torsdag etterfulgt av Olabilløp og Kulturkveld, fredag med det velkjente HT-løpet, fra kl 19:00 er det start for de minste i alderen 0-5 år mens mosjonistene avslutter kl 20:44. Innimellom har både sportsklasser, rekruttklasser og eliten fått sin første start i årets Triple Challenge.

Nytt i år er at Mjøsundbrua blir startsted for alle mosjonister!! og storsatsing på Villmarkscamp for barn fra 12 år og oppover

Lørdag fortsetter festen med Astafjordrittet med start på Sjøvegan kl 11:30 og Folkerittet med start på Mjøsundbrua kl 11:00

På ettermiddagen fra kl 17:00 har vi TDA for Kids og TDA Tempo Rekrutt på Engenes. Våre yngste deltakere har hovedfokus denne ettermiddagen og vi håper så mange som mulig kommer for å heie!

På lørdagskvelden kl 22:00 inviterer vi til bryggefest på Engenes hvor Top Coat m/flere spiller opp til fest.

På søndag skal det hele avgjøres etter to dager med konkurranser. Kl 11:30 går jaktstarten i Triple Challenge. Her er det førstemann til toppen av Årbostadtinden (1181moh) som gjelder! For de som deltar i mosjonsklassen går starten fra kl 09:00. Det settes opp busser fra Engenes og til Årbostad slik at man kan la bilen stå. Kl 16:30 er det premieseremoni på Engenes for årets deltakere.

Tidspunktet for start og åpent sekretariat etc. ser dere av programmet. Folk må være på plass i god tid og det bes om at flest mulig av kommunens egne deltagere tar seg tid til å hente startnummer før 17.00 på fredag, gjelder for resten av deltagelsen i helga og.

Den offisielle åpninga er som vanlig på fredag og vi oppfordrer «folket» til å komme og være med og lage en god ramme.